Terassimarkiisit

Terassimarkiisi tekee pihastasi viihtyisän ja miellyttävän oleskelupaikan. Markiisi lisää terassin käyttöä joka säällä sekä pidentää terassisi vuotuista käyttöaikaa. Markiisi suojaa sinut ja kalusteesi polttavalta ja haalistavalta auringonpaisteelta. Terassimarkiisi antaa suojaa ja sen alla pääset nauttimaan kesän herkuista vaikka vettä vähän tihkuisikin. Eri käyttötarkoituksiin ja erikokoisiin terasseihin kannattaa valita oikein suunniteltu ja mittojen mukaan valmistettu markiisi. Valitse eri malleista sopivin markiisi juuri sinun terassille. 

Terassimarkiisit voidaan kiinnittää joko seinään tai kattoon. Sunsystems -terassimarkiisin ulottuma voi olla maksimissaan 4,0 m ja yhden terassimarkiisin leveys voi olla enintään 7,0 metriä. Tarvittaessa markiiseja voidaan kytkeä useampia rinnakkain.

Terassimarkiisi voidaan avata ja sulkea joko perinteisellä veivillä tai helppokäyttöisellä kauko-ohjattavalla moottorilla. Moottoroitu markiisi voidaan lisäksi yhdistää täysin automaattiseen ohjaukseen, joka säätelee markiisia auringonvalon ja tuuliolosuhteiden mukaan. Kaikki Sunsystems-terassimarkiisit pitävätä markiisikankaan erittäin kireänä kestävillä Dyneema®-nauhalla varustettujen nivelvarsien avulla.

Sunsystems-terassimarkiisin kangas on aina 100% akryylia. Kuituvärjäyksen ansiosta akryylikankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee markiisikankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta valikoimasta löytyy yli 150 eri kangasvaihtoehtoa.

Suoritamme myös kankaanvaihdot markiiseihin.
Lataa esite markiisikankaista

Terassimarkiisi Duo600

Duo600 on tyylikkäästi koteloitu terassimarkiisi, joka aukeaa kahteen suuntaan. Omilla jaloillaan seisova markiisi ei tarvitse asennukseen seinäpintaa, vaan markiisi kattaa keskitetysti koko terassin. Kaunis pelkistetty muotoilu ja ainutlaatuinen rakenne viimeistelevät markiisin.

Laadukkaalla moottorikäyttöisellä Duo600 -markiisilla voidaan kattaa niin suuret kuin pienetkin terassit ja valittavana on useita eri värejä ja kankaita

Lataa esite

Terassimarkiisi TM770

Sunsystems TM800 on täysin koteloitu terassimarkiisi, jonka viimeistelty muotoilu laadukas rakenne tekevät markiisista erittäin tyylikkään. Markiisin kaikki osat sulkeutuvat kotelon sisään, jolloin siitä tulee siisti ja lähes huomaamaton osa julkisivua. Runkoväreissä on valittavana kolme vakioväriä (valkoinen, hopea ja musta) sekä saatavana useita muita värejä.

TM800-terassimarkiisin maksimiulottuma on jopa 4,0 metriä ja yhden markiisin maksimileveys on 7,0 metriä. Markiisi on saatavana ainoastaan moottoroituna.

Lataa esite

Terassimarkiisi TM500

Sunsystems TM500 on uuden ajan terassimarkiisi, jonka tyylikäs muotoilu, monipuolisuus ja laadukas rakenne tekevät markiisista erittäin suositun ja takaavat pitkän käyttöiän. TM500 on hyvin monipuolinen ja asiakkaan ja paikan mukaan muunneltavissa. Markiisi on saatavana perinteisillä Classic-päädyillä tai pyöristetyillä Design-päädyillä. Lisävarusteina on saatavana esimerkiksi rullautuva etukangas, kangaspalkki tai markiisia suojaava katosprofiili. Vakiorunkovärit valkoinen, hopea ja musta.

TM500-terassimarkiisin maksimiulottuma on jopa 4,0 metriä ja yhden markiisin maksimileveys on 7,0 metriä (sarjaan kytkettynä 15,0m).

Lataa esite

Terassimarkiisi TM300

Terassimarkiisi TM300 sopii esimerkiksi pienen terassin tai pation katteeksi. Siro terassimarkiisi on kevytkäyttöinen. Hyvin suunniteltu rakenne ja tyylikäs muotoilu antavat markiisille kauniin ilmeen ja vahvat nivelvarret pitkän käyttöiän. Markiisin runkovärinä hopea.

Maksimissaan 5,0 metrin leveys ja 2,5 metrin ulottuma riittää hyvin kattamaan normaalit omakotitalon terassit.

Lataa esite

Terassimarkiisi terassin suojana
Terassimarkiisi suojaa auringonpaisteelta