Screen-kaihtimet

Sunsystems-screenkaihtimet ja screenverhot voidaan asentaa sekä talon ulko- että sisäpuolelle. Ne estävät tehokkaasti auringon kuumuuden leviämisen sisätiloihin. Screenkaihdin suodattaa ja säätelee auringonvaloa, mutta säilyttää silti näkymän sisältä ulos. Screenkaihdin poistaa kesäisin kuumuuden. Keväisin ja syksyisin screenkaihtimet toimivat lämmöneristeenä ikkunoissa, parantaen U- ja g-arvoja. Screenkaihtimia käyttämällä ei myöskään tarvita niin paljoa keinovaloa, sillä kaihtimilla voidaan hyödyntää luonnonvaloa.

Kaihtimissa käytettävät laadukkaat screen-kankaat suodattavat ja säätelevät auringonvalon määrää poistaen kuumuuden. Screen-kankaista voidaan valmistaa lähes kaikkia aurinkosuojatuotteita (markiiseja, screenejä, rullaverhoja, paneeleja, pystylamelleja yms.) Sunsystems-screenkaihtimiin on valittu tunnetut ja laadukkaat Soltis- ja Mermet-screenkankat, joiden auringonsuojaominaisuudet ovat huippuluokkaa.

Ulkopuolinen screenkaihdin on erittäin tehokas suoja auringon tuomaa lämpöä vastaan. Laadukkailla ulkokäyttöön soveltuvilla Soltis-screenkankailla voidaan estää ja pysäyttää parhaimmillaan jopa 95% lämpösäteilystä jo rakennuksen ulkopuolelle. Tämä on merkittävä etu niin asumismukavuudelle kuin energiataloudellekin. Ulkopuolelle asennettuna tehokkaat screenkaihtimet vähentävät merkittävästi kiinteistön jäähdyttämisestä aiheutuvia kuluja ja pitävät sisälämpötilan miellyttävänä.

Ulkopuoliset screenkaihtimet varustetaan kotelolla ja sivuohjauskiskoilla ja asennetaan ikkunoiden ulkopuolelle. Uuden zip-mekanismin ansiosta kangas pysyy tiiviisti sivuohjauskiskossa suuremmallakin tuulella. Zip-screenkaihtimilla voidaan myös suojata suurempiakin ikkunapintoja (max 25m2).

Ulkopuolelle asennettavat screenkaihtimet ovat useimmiten moottoroituja ja ne voidaan automatisoida esimerkiksi auringonpaisteen mukaan säätyviksi. Sunsystems-screenkangasmallistossa on useita eri tiheyksiä ja värejä

Sisäpuolinen screenkaihdin on parhaimmillaan, kun halutaan vaikuttaa sisävalaistuksenlaatuun ja häikäisyn estoon kaikissa sääolosuhteissa. Sisäpuolisia screenkaihtimia voidaan säädellä ketjulla tai kaukosäädettävillä moottoreilla.

Tyylikkäät kangasmaiset Sunsystems-screenkankaat sopivat kauniisti muuhun sisustukseen ja valittavana on useita eri tiheyksiä ja lukematon määrä värejä. Oikein valituilla kangasmateriaaleilla saavutetaan myös erinomaisia lämpöteknisiä etuja.

Lataa esite