Sälekaihtimet

Sälekaihtimet tuovat tyyliä ikkunaan

Sälekaihdin on perinteinen toimivaksi todettu tyylikäs sisustustuote koteihin, liiketiloihin ja julkisiin rakennuksiin. Sälekaihtimet antavat valoa eri vuodenaikoina, suojaavat tehokkaasti auringonvalolta sekä säästävät energiaa. Syksyn pimeinä aikoina sälekaihtimet antavat näkösuojaa ja yksityisyyttä.

Vaihtoehtoja väreihin ja muotoihin

PP Kaihdin tarjoaa sälekaihtimiin useita väri- ja pintavaihtoehtoja. Perusmallin sälekaihtimen materiaali on alumiini, joko sileä tai rei’itetty. Pintakäsittelyn sälekaihtimelle voit valita kiiltävänä, mattana, metallihohtoisena tai vaikka puukuviolla. Sälekaihtimen ala- ja ylälistat sekä nauhat voit valita sävyltään kaihtimen värisenä. Myös sälekaihtimien säleleveyksissä on vaihtoehtoja. Saat meiltä sälekaihtimet myös ikkunan muodon mukaan, vaikka pyöreänä.

Puusälekaihtimet

Puusälekaihtimella viimeistelet tyylikkään lopputuloksen sisustukseesi valitsemalla sävyn vaikka lattian tai kalusteiden mukaan. Puusälekaihtimien materiaali on joko sävytetty puu tai aito jalopuu, esim. pyökki ja tammi. Ne sopivat oviin, ikkunoihin ja vaikka jakamaan eri tiloja. Puusälekaihtimien säleiden leveysvaihtoehdot ovat  25, 35, 50 ja 65 mm.

 

PP Kaihdin Oy toimittaa sälekaihtimet aina yksilöllisesti mittatilaustyönä. Saat ne meiltä asennettuna.